De grenzen blijven gelukkig gewoon geopend en we zijn ook normaal geopend van woensdag tot en met zaterdag. en Nee u hoeft ook niet in quarantaine.. enkel als u meer dan 48 uur in het buitenland bent geweest… dus 48 uur bij ons winkelen mag dan weer niet ;)En ook hebben we nu extra veel acties. Bel met vragen ons gerust even op of via de mail die we nu regelmatig checken !! Zorg goed voor elkaar, veel liefde Mark, Tanja en medewerkers.

Beste visliefhebbers, welkom op onze website met webshop !!

ONS DOEL:

vis en specialiteiten van een superieure en constante kwaliteit aan onze klanten te kunnen aanbieden.

 

In onze visspeciaalzaak ‘Vis en Meer’ de naam zegt het zelf, willen wij met ons team meer zijn dan gewone visverkopers.

Niet alleen bieden wij naast een mooi aanbod verse vis een brede waaier aan visbereidingen aan, wij willen de klant ook uitgebreid en correct informeren over onze producten.

Wij van vis en Meer willen het grootste assortiment vis en traiteur gerechten aanbieden uit de regio, dit allemaal dagelijks vers bereid in onze speciaal daarvoor ingerichte atelier. En onze vis wordt dagelijks vers aangevoerd en bestaat uit de meest uiteenlopende soorten, van natuurlijk tong, kabeljauw, zalm, schol, mul, diverse soorten inktvis , zwaardvis, yellowfin en bigeye tonijn, heek, tarbot, griet , zeeduivel, rog, poon, wilde zeebaars, dorade, forel-soorten etc. behoren tot ons dagelijks assortiment.

Ook voor schaal-en schelpdieren, zoals kreeft, mosselen, vongole en voor gebakken vis van kabeljauw, ambachtelijk gerookte vissoorten, visschotels en allerhande kant-en-klare-maaltijden kan je bij ons terecht.

In ons traiteurs aanbod is meer dan 80% afkomstig uit eigen keuken.

Met mijn diploma van kok en gastheer op zak, en het constant volgen van cursussen en workshops weet ik met onze gerechten immers precies op de wensen van de klanten in te spelen.

Via de wekelijkse nieuwsbrief en Facebook-pagina word je op de hoogte gehouden van de aanbiedingen en laatste ontwikkelingen en nieuws op visgebied.