Vis en meer Poppel

Ons doel: vis en specialiteiten van een superieure en constante kwaliteit aan onze klanten te kunnen aanbieden.

In onze visspeciaalzaak ‘Vis en Meer’ de naam zegt het zelf, willen wij met ons team meer zijn dan gewone visverkopers. Niet alleen bieden wij naast een mooi aanbod verse vis een brede waaier aan visbereidingen aan, wij willen de klant ook uitgebreid en correct informeren over onze producten.

Wij van Vis en Meer willen het grootste assortiment vis en traiteur gerechten aanbieden uit de regio, dit allemaal dagelijks vers bereid in ons speciaal daarvoor ingerichte atelier. Onze vis wordt dagelijks vers aangevoerd en bestaat uit de meest uiteenlopende soorten

Ook voor schaal-en schelpdieren, zoals kreeft, mosselen, vongole en voor gebakken vis van kabeljauw, ambachtelijk gerookte vissoorten, visschotels en allerhande kant-en-klare-maaltijden kan je bij ons terecht. In ons traiteurs aanbod is meer dan 80% afkomstig uit eigen keuken.

Snel en gemakkelijk bestellen

Benieuwd naar het assortiment? Loop gerust een keer binnen in onze viswinkel! Geen tijd om in de winkel langs te komen? Geef uw bestelling dan door op één van de volgende manieren:

Blijf up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up to date!

Krijg elke woensdag de actie's van de week binnen in uw mail.

Klik hier om je in te schrijven.

Bestel gemakkelijk via de webshop
Kies een tijdslot wanneer u uw bestelling komt afhalen!
Wist je dat?
We leuke recepten hebben staan op onze website! Klik hier voor de recepten
Voor iedereen wel wat!
Bekijk ons assortiment of kom langs in de winkel